موزه تاریخی مجموعه مسجد جامع:مسجد جامع ساوه از اولین مسجدهایی است که در ایران و در شهر ساوه ساخته شده و طی سالها دورههای مختلف توسط هنرمندان ایرانی تزئین و مرمت شدهاست. هرچند این مسجد کهنسال در طول قرنها با توجه به تغییراتی که داشتهاست دیگر چیزی از آن مسجد اولیه باقی نماندهاست.
موزه مردم شناسی(گنبد چهار سوق):گنبد چهارسوق مربوط به دوره صفوی است و در ساوه، خیابان سلمان ساوجی واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۳۵۶بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این بنا در تاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۸۶ به مناسب روز جهانی صنایع دستی به عنوان موزه مردم شناسی شهرستان ساوه مورد بهرهبرداری قرار گرفته است، در این موزه اشیای همچون کتب خطی و دستنویس، انواع قفلهای قدیمی، ظروف مسی و سفالی، سکه و اسناد خطی، سنگ قبرهایی مربوط به دوره قاجار به نمایش در آمده است.
امام زاده اسحاق:امامزاده سید اسحاق در شرق شهر ساوه، ابتدای جاده ساوه به قم قرار دارد و نشانی از هنرنمایی دوره سلجوقیان و صفویه است.این بنا دارای بقعهای برج مانند است و سبک ساختمان آن مانند بناهای عصر سلجوقیان در نیمه قرن هفتم هجری قمری است که در عصرصفویه نقشه گنبد به صورت کنونی درآمده و درگاههای آن تنگ و کوتاه است.اهمیت این بنا بهعلت آجرها و کاشیهای فیروزهای روی مقبرهاست که دارای خطوط بسیار زیباست.